Welkom bij de Procurios Academy!

Als junior ben je enthousiast aan het programmeren. Je leert, probeert en experimenteert. Voor elk probleem dat je tegenkomt verzin je een creatieve oplossing, maar is het ook de juiste? Je bent niet tevreden over je code, maar hoe moet het dan wel?

Hoe word je een professionele developer?

Wij leren je hoe je die code structureert zodat die onderhoudbaar en uitbreidbaar is. Object oriëntatie, design patterns en SOLID komen uitgebreid aan bod.

Goede code is niet alleen onderhoudbaar maar ook secure, schaalbaar en snel. We leren je hoe je automatische tests gebruikt om ervoor te zorgen dat het blijft werken. We leren je hoe je in een team samenwerkt, hoe je je tijd indeelt en productief kunt zijn. Hoe je met collega’s en klanten praat. Je leert kennis verzamelen en met elkaar delen.

Uiteindelijk zul je een vakman worden en wordt het tijd om over de muren van je eigen discipline te kijken.

Three-eventstorming-workshops---a-report.jpg Procurios boek-uitleen unconference-laptop.JPG

Wij leren je dan hoe je een generiek product kunt bedenken, bouwen, onderhouden en kunt inzetten om klanten gelukkig te maken.

Wat voorbeelden:

  • Code schrijven die nog minstens 10 jaar kan worden gebruikt, aangepast, uitgebreid en verbeterd.
  • Een onderdeel bouwen dat door duizenden klanten gebruikt gaat worden, ieder op z’n eigen manier.
  • Achterhalen wat een klant echt nodig heeft, en dat in korte iteraties samen met hem bouwen.
  • Met 20 developers werken aan één codebase en samen alle code in top-conditie houden.

Is dit wat voor jou?

We zoeken mensen die heel graag vakman (m/v) willen worden, en zich realiseren dat er geen shortcuts zijn. Veel oefenen, proberen, vragen stellen, blogs lezen, video’s kijken, conferenties bezoeken.

We willen graag zien dat je nieuwsgierig bent en zelf op zoek bent naar oplossing voor de vele problemen die je tegenkomt. Je hebt de touwtjes in handen van je eigen ontwikkeling maar kunt wel een mentor, coach en team ontwikkelaars om je heen gebruiken

Het startniveau is dat je kunt programmeren in php en basiskennis hebt van OO. Je hebt op je opleiding of als hobby al wat kleine projectjes gedaan, kunt de code laten zien en vertellen waarom je er niet tevreden mee bent.

Het is handig als je een beetje thuis bent in phpstorm en al wat gewerkt hebt met een versiebeheersysteem zoals git.

De rest leer je bij ons! Lees bijvoorbeeld hoe Joop de Academy ervaren heeft.